Service

Vaša online prodavnica sa Shopify

Trebate li profesionalnu Shopify agenciju za postavljanje vaše trgovine ili održavanje vaše online trgovine koja ne ispušta internetski marketing iz vida? Onda smo tu za vas. Planiramo, individualiziramo i optimiziramo proces prodaje vaše Shopify trgovine.

Zbog široke upotrebe, postoji rješenje za sve - uz Shopify sve je moguće!

Prodaja bez osnovne naknade

100%

Veliki izbor tema

100%

Neograničeno prilagođavanje

100%

Zakonski usklađen prikaz osnovne cijene, PDV-a, dostave

100%

Opsežne funkcije filtera i pretraživanja

100%

Ocjene i recenzije proizvoda

100%

Složena struktura troškova dostave

100%

Povezivanje svih uobičajenih naćina plaćanja

100%

Pratili smo kupce na njihovom putu od 5-cifrene mjesečne prodaje do 6-cifrene mjesečne prodaje. Kako? - Uz pomoć Shopify, SEO i Google AdWords. Vidite, sve je moguće uz Shopify!

section-9fdbe4f

section-91b7603
myroots_bild

Responsivan izgled

Shopify je izrezao finu figuru na jednom uređaju. Ovo je od velike važnosti jer se udio mobilnih „kupaca“ stalno povećava. Ukoliko element ne bude prikazan kako treba na mobilnom uređaju, mi stupamo u igru i ubacujemo odgovarajući kod za vas putem CSS-a.

section-0aff72a

section-c042d5d

Velika zajednica

Shopify ima svjetsku zajednicu koja se non-stop bavi optimizacijom sistema trgovine. Postoje tutorijali za sve i velika količina dokumentacije o tome kako kontinuirano optimizirati svoju trgovinu.

Optimizacija sadržaja i pretraživača

Meta-informacije, url stranice i struktura naslova mogu se fino definirati i optimizirati za svaku vrstu sadržaja. Sadržaj i e-trgovina se neprimjetno spajaju jedni s drugima uz Shopify.

Brzina učitavanja

Optimizacija brzine nudi novi potencijal za vašu radnju. Shopify trgovine mogu postići vrijeme učitavanja manje od jedne sekunde sve dok vaša online trgovina nije hostirana na zajedničkim serverima.
section-a70bf4a

Kada Shopify ima smisla

section-0916c90
Web stranica i online trgovina u jednom

Ako želite profesionalno dizajnirati svoj brend i svoju opću online prisutnost uz svoju online trgovinu, onda je Shopify idealan.

Ekstenzivni sadržajni marketing

Shopify baza ga čini posebno pogodnim za kreiranje sadržaja, na primjer u kontekstu blogova. Vrlo ste fleksibilni u dizajnu stranica vaše trgovine i možete dizajnirati sadržaj po želji. Nadalje, postoje optimalni uslovi za kreiranje atraktivnih odredišnih stranica za oglašavanje na pretraživačima.

Individualna internet prodavnica

Koncept otvorenog koda koji stoji iza Shopify-a i neograničene mogućnosti prilagođavanja omogućavaju da vaša online trgovina bude prilagođena tačno vašim zahtjevima i vašim proizvodima. Možete individualizirati svako područje i aspekt vaše online trgovine, bilo da se radi o procesu prodaje, području naplate, pozivu na akciju ili strukturi stranica s vašim proizvodima.

Upravljajte radnjom sami

Shopify je jednostavan za korištenje, tako da možete sami upravljati svojom internet trgovinom - ako je profesionalno konfigurirana. Možete napraviti promjene na odredišnim stranicama uz malo truda i uvesti nove proizvode bez daljnjeg. I nema ograničenja za broj i varijabilnost vaših proizvoda.

bs_BABosnian