Service

Vaša online trgovina sa Prestashop-om

PrestaShop ima za cilj da pomogne preduzetnicima i kompanijama da pomeraju granice trgovine i na taj način ostvare svoje ambicije. Sa više od 300.000 sajtova za e-trgovinu širom sveta, PrestaShop je vodeća platforma za e-trgovinu u Evropi i Latinskoj Americi. U 2019. PrestaShop sajtovi su ostvarili više od 17 milijardi evra online prodaje.

Zbog široke upotrebe, za sve postoji rješenje - sve je moguće uz Prestashop!

Prodaja bez osnovne naknade

100%

Veliki izbor tema

100%

Neograničeno prilagođavanje

100%

Zakonski usklađen prikaz osnovne cijene, PDV-a, dostave

100%

Opsežne funkcije filtera i pretraživanja

100%

Ocjene i recenzije proizvoda

100%

Složena struktura troškova dostave

100%

Povezivanje svih uobičajenih naćina plaćanja

100%

PrestaShop je vodeća platforma za e-trgovinu u Evropi i Latinskoj Americi. Omogućava poduzetnicima i kompanijama s ambicioznim projektom da kreiraju i razviju vlastitu web stranicu za e-trgovinu. Naš softver otvorenog koda ujedinjuje globalnu zajednicu.

section-9fdbe4f

section-91b7603
zSirius-Free-Prestashop-Template

Responsivan izgled

PrestaShop izrezuje finu figuru na bilo kom uređaju. Izgled je po defaultu optimiziran za mobilne uređaje. Ovo je od velike važnosti jer se udio mobilnih „kupaca“ stalno povećava. Ukoliko element nije ispravno prikazan, mi ulazimo u igru i ubacujemo odgovarajući kod za vas putem CSS-a.

section-0aff72a

section-c042d5d

Velika zajednica

PrestaShop ima svetsku zajednicu koja se non-stop bavi optimizacijom sistema prodavnica. Postoje tutorijali za sve i velika količina dokumentacije o tome kako kontinuirano optimizirati svoju trgovinu.

Optimizacija sadržaja i pretraživača

Meta-informacije, url stranice i struktura naslova mogu se fino definirati i optimizirati za svaku vrstu sadržaja. Sadržaj i e-trgovina se neprimjetno spajaju s PrestaShop-om.

Brzina učitavanja

Optimizacija brzine nudi novi potencijal za vašu radnju. PrestaShop može postići vrijeme učitavanja manje od jedne sekunde sve dok se web hosting vaše online trgovine ne odvija na zajedničkim serverima.
bs_BABosnian
Open chat