Service

Vaša online trgovina uz WooCommerce

Da li vam je potrebna profesionalna WooCommerce agencija za postavljanje vaše trgovine ili održavanje vaše online trgovine koja ne ispušta internetski marketing iz vida? Onda smo tu za vas. Planiramo, individualiziramo i optimiziramo proces prodaje vaše WooCommerce trgovine.

Zbog široke upotrebe, postoji rješenje za sve - uz WooCommerce sve je moguće!

Prodaje se bez osnovne naknade

100%

Veliki izbor tema

100%

Neograničeno prilagođavanje

100%

Zakonski usklađen prikaz osnovne cijene, PDV-a, dostave

100%

Opsežne funkcije filtera i pretraživanja

100%

Ocjene i recenzije proizvoda

100%

Složena struktura troškova dostave

100%

Povezivanje svih uobičajenih provajdera plaćanja

100%

Pratili smo kupce na njihovom putu od 5-cifrene mjesečne prodaje do 6-cifrene mjesečne prodaje. As? - Uz pomoć WooCommerce, SEO i Google AdWords. Vidite, sve je moguće uz WooCommerce!

section-9fdbe4f

section-91b7603
alfatierlabel_bild

Responsivan izgled

WooCommerce izrezuje finu cifru na bilo kojem uređaju. Izgled je po defaultu optimiziran za mobilne uređaje. Ovo je od velike važnosti jer se udio mobilnih „kupaca“ stalno povećava. Ukoliko element nije ispravno prikazan, mi ulazimo u igru i ubacujemo odgovarajući medijski upit za vas, putem CSS-a.

section-0aff72a

section-c042d5d

Velika zajednica

WooCommerce ima svjetsku zajednicu koja se non-stop bavi optimizacijom sistema trgovine. Postoje tutorijali za sve i velika količina dokumentacije o tome kako kontinuirano optimizirati svoju trgovinu.

Optimizacija sadržaja i pretraživača

Meta-informacije, url stranice i struktura naslova mogu se fino definirati i optimizirati za svaku vrstu sadržaja. Sadržaj i e-trgovina se neprimjetno spajaju s WooCommerceom.

Brzina učitavanja

Optimizacija brzine nudi novi potencijal za vašu radnju. WooCommerce trgovine mogu postići vrijeme učitavanja manje od jedne sekunde sve dok se web hosting vaše online trgovine ne odvija na zajedničkim serverima.
section-a70bf4a

Kada WooCommerce ima smisla

section-0916c90
Web stranica i online trgovina u jednom

Osim vaše online trgovine, želite profesionalno dizajnirati svoj brend i svoju opću online prisutnost, onda je WooCommerce idealan. WooCommerce shop sistem je baziran na WordPress-u i na taj način možete istovremeno upravljati svojom web lokacijom i trgovinom na bazi samo jednog CMS-a.

Opsežan marketing sadržaja

Zahvaljujući WordPress bazi, WooCommerce je posebno pogodan za kreiranje sadržaja, na primjer u kontekstu blogova. Vrlo ste fleksibilni u dizajnu stranica vaše trgovine i možete dizajnirati sadržaj po želji. Nadalje, postoje optimalni uslovi za kreiranje atraktivnih odredišnih stranica za oglašavanje na pretraživačima.

Individualna internet prodavnica

Ideja otvorenog koda iza WooCommercea i neograničene mogućnosti prilagođavanja omogućavaju da vaša online trgovina bude skrojena točno prema vašim zahtjevima i vašim proizvodima. Možete individualizirati svako područje i aspekt vaše online trgovine, bilo da se radi o procesu prodaje, području naplate, pozivu na akciju ili strukturi stranica s vašim proizvodima.

Upravljajte radnjom sami

WooCommerce je jednostavan za korištenje, tako da možete sami upravljati svojom online trgovinom - ako je profesionalno konfigurirana. Možete napraviti promjene na odredišnim stranicama uz malo truda i uvesti nove proizvode bez daljnjeg. I nema ograničenja za broj i varijabilnost vaših proizvoda.

bs_BABosnian
Open chat