presta
PrestaShop

Da li vam je potrebna profesionalna PrestaShop agencija za postavljanje vaše trgovine ili održavanje vaše online trgovine koja ne ispušta internetski marketing iz vida? Onda smo tu za vas. Planiramo, individualiziramo i optimiziramo proces prodaje vaše PrestaShop trgovine.

shopify
Shopify

Shopify je jedina pristupačna poslovna platforma napravljena za promjene. Počnite prodavati online odmah. Shopify olakšava upravljanje složenošću međunarodnog poslovanja i omogućio nam je da se povežemo sa globalnom publikom.

webdesign-service
Web Design

Kako vaša stranica ne bi postala samostalna na svakom uređaju, radimo na funkcionalnom i strukturnom dizajnu pored Response Web Design (RWD), Joomla i WordPress.

ecommerce
Ecommerce

Da li vam je potrebna profesionalna WooCommerce agencija za postavljanje vaše trgovine ili održavanje vaše online trgovine koja ne ispušta internetski marketing iz vida? Onda smo tu za vas. Planiramo, individualiziramo i optimiziramo proces prodaje vaše WooCommerce trgovine.

mobileasppss
Mobilne aplikacije

Imate odličnu ideju i samo je trebate implementirati za mobilnu upotrebu. Specijalisti smo u oblasti IOS, Android ili drugog programiranja.

social-media-marketing
Podrška za društvene mreže

Stoga u nastavku možete pronaći cijene paketa za našu podršku na društvenim mrežama. Za sve ostale usluge naplaćujemo satnicu između 195 i 595 KM, ovisno o zahtjevima i složenosti projekta. Da li imate konkretan projekat i želite da znate koliko će koštati?

databasemanagment
Upravljanje bazom podataka

Rado ćemo se pobrinuti za upravljanje vašim podacima na zahtjev. Mi konfigurišemo, nadograđujemo, upravljamo i nadgledamo vaš sistem. Takođe vodimo računa o važećim propisima o zaštiti podataka. Količina podataka unutar projekta je ogromna i zahtijeva profesionalno upravljanje. Mi to možemo.

bs_BABosnian
Open chat